Virgin Green  - locul în care sticla primește o nouă viață prin produse pentru casă realizate exclusiv din sticlă reciclată și materiale organice.

Sticla reprezintă peste 20% din deșeurile existente. Dar spre deosebire de celelalte materiale aruncate, care se biodegradează în câteva zile, luni sau ani, sticla are o perioadă de descompunere de peste 3000 de ani.

Mi-am imaginat o lume fără deșeuri, o lume în care oamenii trăiesc în armonie cu natura și o protejează printr-un mod de viață sustenabil. 

Eu sunt Ionuț Tihulca, fondatorul Virgin Green - locul în care sticla primește o nouă viață. Dorința de a participa activ la protejarea naturii și a promova responsabilitatea față de mediul înconjurător, a dat naștere la povestea produselor realizate exclusiv din sticlă reciclată și materiale naturale. 

Îmi doresc o lume mai bună, un mediu mai sănătos pentru generațiile viitoare și am îndrăznit să visez la o planetă curată. Și pentru că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, am creat produse pentru casă, pahare, lumânări, lustre și candelabre, cu scopul de a recicla și de a transforma sticla care, altfel, s-ar fi transformat în deșeu.

Viziune și principii

La Virgin Green credem în puterea exemplului,  știm că mentalitatea poate fi schimbată prin exemplu și suntem siguri că împreună putem crea o lume mai bună. 

Responsabilitate socială

 Ne-am dorit să facem mai mult decât să colectăm selectiv deșeurile, să găsim o modalitate prin care să le putem folosi într-un mod inteligent, să fim un model de sustenabilitate pentru societatea în care trăim.

Grijă pentru natură

Prin produsele Virgin Green ne dorim să ocrotim natura, să oferim noi soluții prin care să reducem cantitatea de deșeuri și să promovăm un mod de viață sănătos și sustenabil, în armonie cu mediul înconjurător. 

Upcycling / Reutilizarea materialelor

Știm că este mai comod să aruncăm obiectele vechi și să cumpărăm altele noi, dar este infinit mai dăunător pe termen lung. Ne dorim să schimbăm acest obicei și să promovăm alternativa reutilizării materialelor într-un mod inteligent. 

O viață sustenabilă

Vrem să fim un exemplu, să influențăm în bine și să creștem o societate sustenabilă, care nu doar poluează și epuizează resursele naturale ci ocrotește mediul înconjurător prin decizii responsabile. 

Pentru mine, decizia responsabilă a fost să creez Virgin Green, locul unde sticla primește o nouă viață.

Vezi toate produsele Virgin Green și alege să protejezi natura!

Vezi produse 

 

 

 

Intră în comunitatea oamenilor responsabili, care consumă sustenabil și ocrotesc natura