De astăzi, făclia mea îți va lumina cu bucurie casa și va oferi un miros plăcut fiecărui moment petrecut în preajma mea.

Aprinde-mă când ai nevoie să te relaxezi sau să zâmbești și, alături de mirosul meu îmbietor, viața îți va părea o joacă!

Pentru a fi prezentă cât mai mult la tine în casă, e nevoie să știi câteva lucruri esențiale despre mine - cine sunt, de ce sunt specială și cum mă poți folosi corect. Să începem călătoria!

Cine sunt și de ce sunt specială?

Sunt o lumânare parfumată din ceară de soia,marca Virgin Green. Sunt organică, biodegradabilă și, cel mai important, Nontoxică! Așadar, când mă aprinzi, promit să nu-ți dau dureri de cap sau amețeli.

Recipientul meu este eco-friendly - practic, unei sticle (de vin sau bere) i s-a dat o altă șansă de a deveni utilă. Este tăiat și șlefuit manual de către creatorul meu, cu iscusință.

După cum ai văzut, am și un model inedit realizat prin serigrafie (adică sunt printată cu o cerneală specială pentru sticlă) iar după ce ard până la final, rămânem împreună - mă poți spăla ușor și folosi ca pahar pentru că rămân la fel de specială!

Cam atât despre mine, hai să vorbim despre tine și cum mă poți folosi corect:

Prima oară când mă aprinzi, lasă-mă să ard aproximativ 2 ore pentru ca toată ceara de la suprafață să mi se topească;

Ține minte că fitilul meu trebuie să rămână la aproximativ 5 mm înălțime (Poți să îl tai înainte de fiecare utilizare);

Pentru a avea o experiență completă și plăcută, asigură-te că spațiul este ventilat.

Dacă flacăra mea este prea mare sau pâlpâie ma poti stinge, imi scurtezi fitilul si ma aprinzi din nou.

Lumânările ca mine ard ”inteligent”? Adică avem un fel de memorie, unde flacăra păstrează urma lasată ultima dată.

Mai întâi poziționează-mă vertical într-un suport neinflamabil și într-un loc sigur, ferit atât de curenți de aer sau orice material inflamabil, cât și de copii mici sau animale de companie;

La următoarele folosiri, mă poți lăsă să ard între minimum 2 și maximum 4 ore. Dar amintește-ți, dacă flacăra a prea mare sau pâlpâie, să mă stingi, scurtezi fitilul la 5 mm și ma aprinzi din nou;

Nu mă lăsa să ard nesupravegheată: de exemplu atunci când dormi, stinge-mă! Vreau să îți aduc bucurie și relaxare - pentru asta va trebui să fii treaz și să mă urmarești :)

Ai grijă ca ceara să atingă toate marginile recipientului înainte să ma stingi. Așa pot să ard frumos, fără să formez un tunel în ceară.Când vrei să mă stingi, ar fi bine sa nu sufli - folosește în schimb daca poti un dispozitiv special sau o lingură din metal;Ai grijă să nu te frigi pentru că recipientul meu va fi fierbinte - așteaptă ca ceara să nu mai fie lichidă.Acum e timpul să te bucuri de o experiență minunată, cu miros îmbietor!

Multumim din suflet pentru ca te-ai alaturat comunitatii noastre!